Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Geci impermeabile

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Jachetă Impermeabilă Hardshell Mountain Equipment Saltoro Jacket Jachetă Impermeabilă Hardshell Mountain Equipment Saltoro Jacket
-20 %
Jachetă ușoară și impermeabilă, cu membrană GORE-TEX, destinată drumețiilor pe munte. Combinând membranele GORE-TEX 75D și GORE-TEX PACLITE®, jacheta oferă durabilitate și o protecție deosebită, având în același timp o greutate redusă. Este comodă pentru a fi utilizată pe tot parcursul zilei, iar gl..
1.200,00 Lei 1.500,00 Lei
Fără TVA:1.200,00 Lei
Jachetă hardshell Outdoor Research Maximus Jachetă hardshell Outdoor Research Maximus
-67 %
Construție robustă pentru alpinism, cățărare pe gheață și schi, geaca Maximus de la Outdoor Research este, de asemenea, potrivită pentru o utilizare zilnică în timpul iernii.Beneficiază de o membrană de Gore-Tex Pro 70D, total impermeabilă și cu un coeficient de respirabilitate ridicat, cu zone stre..
900,00 Lei 2.695,00 Lei
Fără TVA:900,00 Lei
Jachetă hardshell Outdoor Research Bolin Jachetă hardshell Outdoor Research Bolin
-64 %
Construită special pentru activități care necesită materiale robuste, jacheta OR Bolin este confecționată din material triplu stratificat, complet impermeabil, de respirabilitate ideală și este prevăzută cu două buzunare în partea inferioară, un buzunar de piept și o glugă ajustabilă și suficient de..
590,00 Lei 1.620,00 Lei
Fără TVA:590,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)