Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Arzatoare Gaz

Arzător MSR PocketRocket Deluxe Arzător MSR PocketRocket Deluxe
-25 %
Brand: MSR
Noul arzător MSR® PocketRocket™ Deluxe este recomandat excursioniștilor care doresc să obțină o greutate cât mai mică a rucsacului, dar pentru care experiența gătitului în natură este foarte importantăPocketRocket™ Deluxe beneficiază de caracteristici de ultimă generație inclusiv un regulator de pre..
300,00 Lei 400,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Arzător Combustibil Gazos GoSystem Venture Stove Arzător Combustibil Gazos GoSystem Venture Stove
-40 %
Brand: GoSystem
Arzător clasic compact și ușor , cu suport dințat și pliabil pentru vase, regulator de flacără și piezo pentru aprindere automata. Poate fi utilizat cu butelii gaz propan-butan cu valva care respecta cerințele EN 417.confecționat din oțel inoxidabilaprindere piezoelectricăcontrol precis al flăcăriis..
90,00 Lei 150,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Arzător Combustibil Gazos GoSystem Super Fire Stove Arzător Combustibil Gazos GoSystem Super Fire Stove
-42 %
Brand: GoSystem
Arzător extrem de puternic și eficient, prevăzut cu trei zone de ardere, ideal pentru expediții în condiții dificile. Poate fi utilizat cu butelii gaz propan-butan cu valva care respecta cerințele EN 417.confecționat din oțel inoxidabilaprindere manualăcontrol precis al flăcării și trei puncte de ar..
145,00 Lei 250,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)