Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Adaposturi si Umbrare

Sac de bivuac Trekmates Storm Bivi Bag Sac de bivuac Trekmates Storm Bivi Bag
-33 %
Brand: Trekmates
Sac de bivuac durabil și rezistent, prevăzut cu plasă împotriva insectelor și un băț pliabil din aluminiu. partea superioară fabricată din polyester 5000 HHpodea din polyester rezistent 10000 HHun băț pliabil din aluminiudeschidere cu fermoar și plasă împotriva insectelorspațiu interior suficient pe..
335,00 Lei 500,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei
Sac de bivuac Trekmates Squall Pro Bivi Sac de bivuac Trekmates Squall Pro Bivi
-25 %
Brand: Trekmates
Sac de bivuac durabil și rezistent, prevăzut cu plasă împotriva insectelor și două bețe pliabile din aluminiu. partea superioară fabricată din polyester 5000 HHpodea din polyester rezistent 10000 HHdouă bețe pliabile din aluminiudeschidere cu fermoar și plasă împotriva insectelorspațiu interior sufi..
450,00 Lei 600,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Brand: Trekmates
Sac de bivuac ușor și compact la împachetare, având cusături întărite și protejate de pătrunderea apei. partea superioară fabricată din polyester 5000 HHpodea din polyester rezistent 10000 HHreglaj cu elastic reglabil la glugăspațiu interior suficient pentru a încăpea cu ușurință o saltea gonflabilă..
300,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Sac de bivuac pentru două persoane foarte compact și ușor, rezistent la vânt și impermeabil, destinat utilizării în situații de urgență. exterior din polietilenă foarte ușoară, rezistentă la radiații UV și durabilăstrat de aluminiu la interior pentru a asigura o pierdere cât mai redusă de căldurăse ..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Sac de bivuac foarte compact și ușor, rezistent la vânt și impermeabil, destinat utilizării în situații de urgență. exterior din polietilenă foarte ușoară, rezistentă la radiații UV și durabilăstrat de aluminiu la interior pentru a asigura o pierdere cât mai redusă de căldurăse livrează împreună cu ..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Sac de bivuac ultraușor și rezistent la apă, ideal pentru ascensiuni în stil alpin.material exterior DRILITE® LOFT™, foarte rezistent la apă și respirabilcusături lipite și protejate împotriva pătrunderii apeiglugă încăpătoare și reglabilăgreutate: 280 g ..
750,00 Lei
Fără TVA:750,00 Lei
Pătură Izolatoare Trekmates Thermo Blanket Pătură Izolatoare Trekmates Thermo Blanket
-28 %
Brand: Trekmates
Pătură izolatoare rezistentă și foarte vizibilă, ideală pentru utilizarea în caz de urgențăexterior din polyesterintens și viu colorată în portocaliu pentru a fi cât mai vizibilăinteriorul este prevăzut cu o suprafață argintie ce reflectă căldura corpului, limitând pierderilefoarte durabilase împach..
90,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Hamac Trekmates Adventure Hammock Hamac Trekmates Adventure Hammock
-49 %
Brand: Trekmates
Hamac ușor și durabil, destinat utilizării în drumeții mai relaxante, în grădină sau pe plajă. confecționat din nylon ușor și respirabilcusături întăriteinele metalice la fiecare capăt, pentru o prindere mai ușoarăse livrează împreună cu sac pentru transport ce poate fi utilizat și pe post de buzuna..
90,00 Lei 175,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost impermeabil pentru hamac, ușor, practic și simplu de montat. Dimensionat special pentru a servi ca adăpost pentru hamac și echipament, adăpostul este prevăzut cu două puncte de ancorare la sol, creând astfel doi pereți laterali ce protejează împotriva vântului. Cordelinele sunt prevăzute cu ..
1.100,00 Lei
Fără TVA:1.100,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost ultraușor și compact pentru una sau două persoane.Poate fi întins pentru a proteja de ploaie, vânt sau soare, fie folosind copacii din jur, fie cu ajutorul bețelor de trekking. Cordelinele sunt prevăzute cu un sistem de blocare fără noduri pentru a ușura montajul și de asemenea pot fi dep..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Adăpost Haxagonal Trekmates Hexagon Tarp Adăpost Haxagonal Trekmates Hexagon Tarp
-29 %
Brand: Trekmates
Adăpost rezistent, durabil și impermeabil, cu formă hexagonală, ideal pentru bivuacuri și hamace.formă hexagonală, optimizat pentru a servi drept adăpost pentru hamacepunct central pentru suspendare6 puncte de agățare în colțurimaterial polyester ripstop cu strat poliuretanic impermeabilinclude cord..
250,00 Lei 350,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost ușor și versatil, ideal pentru 3-4 persoaneAvând o formă dreptunghiulară, este prevăzut cu 4 puncte de ancorare în fiecare colț, precum și cu ochiuri pe margini pentru a agăța ancore suplimentare, bețe sau pentru a atașa o plasă de țânțari sau pereți laterali. Cordelinele sunt prevăzute cu u..
1.200,00 Lei
Fără TVA:1.200,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost ușor și versatil, ideal pentru 2-3 persoaneAvând o formă dreptunghiulară, este prevăzut cu 4 puncte de ancorare în fiecare colț, precum și cu ochiuri pe margini pentru a agăța ancore suplimentare, bețe sau pentru a atașa o plasă de țânțari sau pereți laterali. Cordelinele sunt prevăzute cu u..
1.050,00 Lei
Fără TVA:1.050,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost ușor și versatil, conceput pentru a oferi călătorilor minimaliști o alternativă la cort.Poate fi montat asemenea unui cort, cu ajutorul bețelor de trekking, sau se poate suspenda de crengi sau copaci. Este prevazut cu numeroase ochiuri pentru ancorare ce oferă multiple variante de montaj...
1.150,00 Lei
Fără TVA:1.150,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost versatil, construit din materiale rezistente, conceput pentru a oferi protecție împotriva ploii, vântului sau soarelui pentru 4 persoane.Fiecare colț este prevăzut cu o cordelină pentru ancorare Dyneema, ce sunt depozitate în buzunarele din plasa din colțurile prelatei, pentru a nu se înc..
1.200,00 Lei
Fără TVA:1.200,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost versatil, construit din materiale rezistente, conceput pentru a oferi protecție împotriva ploii, vântului sau soarelui pentru 3 persoane.Fiecare colț este prevăzut cu o cordelină pentru ancorare Dyneema, ce sunt depozitate în buzunarele din plasa din colțurile prelatei, pentru a nu se înc..
950,00 Lei
Fără TVA:950,00 Lei
Brand: Trekmates
Adapost pentru situații de urgență, încăpător, rezistent la apă, vizibil de la mare depărtare, cu o capacitate de 2 persoane. confecționat din polyester 210D acoperit cu un strat poliuretanic impermeabilcusături rezistente și protejate împotriva pătrunderii apeielemente reflectorizantezone ce permit..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Medium Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Medium
-33 %
Brand: Trekmates
Adapost pentru situații de urgență, încăpător, rezistent la apă, vizibil de la mare depărtare, cu o capacitate de 4 persoane. confecționat din polyester 210D acoperit cu un strat poliuretanic impermeabilcusături rezistente și protejate împotriva pătrunderii apeielemente reflectorizantezone ce permit..
200,00 Lei 300,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Brand: Trekmates
Adăpost pentru situații de urgență, încăpător, rezistent la apă, vizibil de la mare depărtare, cu o capacitate de 8 persoane. confecționat din polyester 210D acoperit cu un strat poliuretanic impermeabilcusături rezistente și protejate împotriva pătrunderii apeielemente reflectorizantezone ce permit..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)