Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Adaposturi si Umbrare

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Sac de bivuac Trekmates Storm Bivi Bag Sac de bivuac Trekmates Storm Bivi Bag
-50 %
Brand: Trekmates
Sac de bivuac durabil și rezistent, prevăzut cu plasă împotriva insectelor și un băț pliabil din aluminiu.Cu o etansare perfecta, ofera un confort termic sporit fiind util in toate drumetiile. partea superioară este confectionata din polyester cu o densitate de 5000 HHpodea din polyester rezistent ..
250,00 Lei 500,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Sac de bivuac pentru două persoane foarte compact și ușor, rezistent la vânt și impermeabil, destinat utilizării în situații de urgență. exterior din polietilenă foarte ușoară, rezistentă la radiații UV și durabilăstrat de aluminiu la interior pentru a asigura o pierdere cât mai redusă de căldurăse ..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Sac de bivuac foarte compact și ușor, rezistent la vânt și impermeabil, destinat utilizării în situații de urgență. exterior din polietilenă foarte ușoară, rezistentă la radiații UV și durabilăstrat de aluminiu la interior pentru a asigura o pierdere cât mai redusă de căldurăse livrează împreună cu ..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Sac de bivuac ultraușor și rezistent la apă, ideal pentru ascensiuni în stil alpin.material exterior DRILITE® LOFT™, foarte rezistent la apă și respirabilcusături lipite și protejate împotriva pătrunderii apeiglugă încăpătoare și reglabilăgreutate: 280 g ..
750,00 Lei
Fără TVA:750,00 Lei
Pătură Izolatoare Trekmates Thermo Blanket Pătură Izolatoare Trekmates Thermo Blanket
-21 %
Brand: Trekmates
Pătură izolatoare rezistentă și foarte vizibilă, ideală pentru utilizarea în caz de urgențăIdeala in drumetiile lungi unde riscul de accidentare este ridicat. Confectionata dintr-un material vizibil de la distanta pe exterior si in interior prevazut cu o suprafata argintie ce reflecta caldura corpu..
99,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Hamac Trekmates Adventure Hammock Hamac Trekmates Adventure Hammock
-43 %
Brand: Trekmates
Hamac ușor și durabil, destinat utilizării în drumeții mai relaxante, în grădină sau pe plajă.Ofera un confort termic sporit, fiind confectionat dintr-un material respirabil.Este usor de montat si practic de transportat in sacul de dimensiuni reduse.Este placut la atingere si ergonomic. confecționa..
99,00 Lei 175,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost impermeabil pentru hamac, ușor, practic și simplu de montat. Dimensionat special pentru a servi ca adăpost pentru hamac și echipament, adăpostul este prevăzut cu două puncte de ancorare la sol, creând astfel doi pereți laterali ce protejează împotriva vântului. Cordelinele sunt prevăzute cu ..
1.100,00 Lei
Fără TVA:1.100,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost ultraușor și compact pentru una sau două persoane.Poate fi întins pentru a proteja de ploaie, vânt sau soare, fie folosind copacii din jur, fie cu ajutorul bețelor de trekking. Cordelinele sunt prevăzute cu un sistem de blocare fără noduri pentru a ușura montajul și de asemenea pot fi dep..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Adăpost Haxagonal Trekmates Hexagon Tarp Adăpost Haxagonal Trekmates Hexagon Tarp
-46 %
Brand: Trekmates
Adăpost rezistent, durabil și impermeabil, cu formă hexagonală, ideal pentru bivuacuri și hamace.Ideal pentru drumetiile prelungite cu gasca, fabricat dintr-un materiabil 100% impermeabil, perfect pentru un confort termic sporit.formă hexagonală, optimizat pentru a servi drept adăpost pentru hamac..
190,00 Lei 350,00 Lei
Fără TVA:190,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost ușor și versatil, ideal pentru 3-4 persoaneAvând o formă dreptunghiulară, este prevăzut cu 4 puncte de ancorare în fiecare colț, precum și cu ochiuri pe margini pentru a agăța ancore suplimentare, bețe sau pentru a atașa o plasă de țânțari sau pereți laterali. Cordelinele sunt prevăzute cu u..
1.200,00 Lei
Fără TVA:1.200,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost ușor și versatil, ideal pentru 2-3 persoaneAvând o formă dreptunghiulară, este prevăzut cu 4 puncte de ancorare în fiecare colț, precum și cu ochiuri pe margini pentru a agăța ancore suplimentare, bețe sau pentru a atașa o plasă de țânțari sau pereți laterali. Cordelinele sunt prevăzute cu u..
1.050,00 Lei
Fără TVA:1.050,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost ușor și versatil, conceput pentru a oferi călătorilor minimaliști o alternativă la cort.Poate fi montat asemenea unui cort, cu ajutorul bețelor de trekking, sau se poate suspenda de crengi sau copaci. Este prevazut cu numeroase ochiuri pentru ancorare ce oferă multiple variante de montaj...
1.150,00 Lei
Fără TVA:1.150,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost versatil, construit din materiale rezistente, conceput pentru a oferi protecție împotriva ploii, vântului sau soarelui pentru 4 persoane.Fiecare colț este prevăzut cu o cordelină pentru ancorare Dyneema, ce sunt depozitate în buzunarele din plasa din colțurile prelatei, pentru a nu se înc..
1.200,00 Lei
Fără TVA:1.200,00 Lei
Brand: Exped
Adăpost versatil, construit din materiale rezistente, conceput pentru a oferi protecție împotriva ploii, vântului sau soarelui pentru 3 persoane.Fiecare colț este prevăzut cu o cordelină pentru ancorare Dyneema, ce sunt depozitate în buzunarele din plasa din colțurile prelatei, pentru a nu se înc..
950,00 Lei
Fără TVA:950,00 Lei
Adăpost de UrgențăTrekmates Mountain Pod Group Shelter Small Adăpost de UrgențăTrekmates Mountain Pod Group Shelter Small
-34 %
Brand: Trekmates
Adapost pentru situații de urgență, încăpător, rezistent la apă, vizibil de la mare depărtare, cu o capacitate de 2 persoane.Ideal in drumetiile prelungite si traseele nemarcate. Confectionat cu elemente reflectorizante, observabil de la distante indepartate. confecționat din polyester cu o densita..
165,00 Lei 250,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Medium Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Medium
-40 %
Brand: Trekmates
Adapost pentru situații de urgență, încăpător, rezistent la apă, vizibil de la mare depărtare, cu o capacitate de 4 persoane. Ideal pentru drumetiile si traseele nemarcate. Confectionat cu elemente reflectorizante, observabile de la distante mari.confecționat din polyester cu o densitate de 21..
180,00 Lei 300,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Large Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Large
-42 %
Brand: Trekmates
Adăpost pentru situații de urgență, încăpător, rezistent la apă, vizibil de la mare depărtare, cu o capacitate de 8 persoane. Ideal pentru orice drumetie in locurile accidentate.  Foarte important pentru deplasarile pe munte in zonele nemarcate.este confecționat din polyester cu o densita..
245,00 Lei 425,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)