Advertising

Regulament de utilizare

Folosirea site-ului seiza.ro este gratuita. Seiza.ro detine toate drepturile de autor asupra textelor, pozelor, instrumentelor interactive si oricaror altor elemente prezente in site si nu percepe nicio taxa pentru folosirea acestor materiale.

Pentru a folosi serviciile site-ului nu este necesara autentificarea cu nume de utilizator si parola. Este posibil ca ulterior, odata cu diversificarea serviciilor oferite, accesul la o parte a sectiunilor sa fie conditionat de inregistrarea facuta pe baza unei adrese de e-mail valide, dar accesul la principalele sectiuni ale site-ului va ramane liber.

Copyright pentru continut

Seiza.ro interzice utilizarea in scopuri comerciale a oricarui continut prezent pe site. Prin continut intelegem poze, desene, texte, codul sursa al paginilor precum si orice alta informatie care apare pe site.

Limitarea raspunderii

Seiza.ro nu poate fi considerat raspunzator pentru continutul text al felicitarilor trimise, raspunderea pentru aceasta revenind in exclusivitate utilizatorilor.

Folosirea site-ului pentru a transmite texte/mesaje/informatii cu caracter rasist, defaimator, jignitor sau care contravin in vreun fel oarecare legislatiei in vigoare este interzisa.

Acordul dumneavoastra de a folosi prezentul set de termeni si conditii implica acordul dumneavoastra de a exonora seiza.ro de orice raspundere sau actiune judiciara / extrajudiciara care ar putea fi generata de nerespectarea utilizarii corecte ori de utilizarea frauduloasa a serviciilor site-ului.

Pentru cazurile de forta majora seiza.ro este exonorat total de raspundere. Prin cazuri de forta majora seiza.ro intelege dar nu se limiteaza la: erori de conexiune, lipsa conexiunii, virusi, atacuri de tip hacker, etc.

Ne rezervam dreptul de a schimba oricand si fara un avertisment prealabil termenii si conditiile de utilizare pentru folosirea serviciilor.